Apartament

Charming Fireplace

Apartament pentru 4 persoane

Charming Fireplace Apartment este un apartament primitor si romantic, situat in centrul istoric al Brasovului.

Apartamentul se afla in apropierea celor mai importante atractii turistice ale orasului, precum Biserica Neagra, Piata Sfatului, Strada Sforii, Turnul Alb, Bastionul Tesatorilor, Muntele Tampa si alte atractii importante din Brasov.

Este format dintr-un dormitor cu pat matrimonial; living cu canapea extensibila si loc de luat masa; bucatarie complet utilata si o baie cocheta, dotata cu cabina de dus.

Charming Fireplace Apartment este apreciat pentru pozitia sa excelenta din centrul orasului, dar mai ales pentru semineul din living, care creeaza o atmosfera calda si romantica. Curtea sa linistita este si ea foarte apreciata de oaspetii nostri.

Facilitati

  • gradina cu loc de relaxare
  • internet gratuit
  • facilitati de gatit 
  • loc de luat masa
  • masina de spalat rufe
  • facilitati de calcat rufe
  • vedere la munte

Paturi

Baie

Oaspeti

CARDURI SI TICHETE DE VACANTA

Acum puteti achita vacanta si cu tichete sau carduri de vacanta:

Sodexo, Edenred, UP Romania.

Plata se va face prin link de plata, transmis prin email. 

Apartament curat, utilat cu tot ce este necesar, foarte aproape de centru, comunicare excelenta cu gazda, linişte. Noi si cei 2 copii ne-am simtit ca acasa.

Alina B. - RO

Am stat in acest apartamentul timp de 4 nopti, impreuna cu sotia si cei 3 copii. Locatia este excelenta, la 5 minute de mers pe jos de piata Sfatului, parcarea stradala este întotdeauna disponibila. Apartamentul este fermecator si este complet echipat si foarte curat. O atmosfera cozy. Valeria si Nicoleta inca din momentul rezervarii si pana la sfarsitul vizitei au fost in contact cu noi si au avut grija sa ne simtim ca acasa. Exista si o curte drăguta, care a fost foarte utila, mai ales pentru a savura cafeaua de dimineata. Daca vom reveni in Brasov, cu siguranta vom alege din nou acest apartament.

Kineret - IL

Apartamentul are o amplasare foarte buna. Poti ajunge pe jos la multe obiective turistice. Iesind din ograda vezi muntele Tampa, iar in apropiere este si un teren de joaca pentru copii.

Viorel - RO

+40754225240
bocabrasov@gmail.com

Rezervare

GDPR

9 + 7 =