B.o.c.a.
Brasov

Despre noi

Dragi oaspeti,

 

Noi suntem Nicoleta si Valeria si ne-am unit fortele in acest proiect minunat din doua motive: pentru ca suntem prietene bune si pentru ca avem pasiuni comune – iubim Brasovul si industria ospitaliera.

Avand experienta in domeniul hotelier (Nicoleta) si organizare de evenimente (Valeria), putem spune ca avem toate ingredientele necesare pentru a va gazdui asa cum se cuvine si a va oferi o vacanta frumoasa la munte.

 

Am ales centrul istoric ca localizare a apartamentelor BOCA Brasov, deoarece ofera oaspetilor nostri acces rapid la cea mai frumoasa si cea mai atractiva zona a orasului. 

Apartamentele sunt confortabile si au toate dotarile necesare unui sejur la frumos la munte, alaturi de familie sau prieteni.

 

Serviciul de self checkin va permite sa ajungeti la orice ora, iar pentru ca ne place sa anticipam si sa punem la dispozitia oaspetilor nostri tot ce ar putea avea nevoie, ne-am gandit sa va facilitam chiar mai multe servicii decat va putem noi oferi.

Astfel, ne-am apucat sa colindam Brasovul si sa cautam parteneri de seama si de incredere, care sa va puna la dispozitie servicii complementare cazarii, pe care noi nu le puteam oferi.

Iata care sunt serviciile extra pe care ei le pun la dispozitie* pentru voi: tururi ghidate pentru Brasov si imprejurimi, catering cu mic dejun, pranz sau cina- la preturi preferentiale, transfer cu sofer personal, catre si de la aeroport, sau transferuri ghidate catre Bran sau alte alte destinatii turistice din imprejurimi, tur cu bicicleta sau alte tururi spotive s.a.m.d. Suna bine, nu-i asa?

 

Iar pentru cei care doresc sa achite costul cazarii cu tichete sau carduri de vacanta, avem o veste buna! Acum putem accepta plata cu tichete ssau carduri de vacanta: UP Romania, Sodexo si Edenred.
Achitarea sejurului cu carduri de vacanta se va face prin sistemul de plati online, Euplatesc.ro. Pentru a achita, va rugam sa ne solicitati oferta de cazare, impreuna cu linkul de plata.

 

 

Va multumim pentru vizita online si va astepam cu drag in Brasov, orasul nostru de poveste!

 

Cu drag si pe curand,

Nicoleta si Valeria

 

*Gratuit sau contra-cost in functie de produsul sau serviciul dorit. Noi va vom punem in legatura directa cu partenerii nostri, astfel incat sa verificati disponibilitatea si pretul, direct cu acestia. Solicitati serviciile lor, dupa ce le veti analiza in brasoura primita la checkin.

 

 

Apartamente

Vila

Oaspeti

+40754225240
bocabrasov@gmail.com

Rezervare

GDPR

1 + 1 =