Termeni și Condiții

 

 

 

Politica de Confidențialitate

 

 

Întregul conținut al site-ului de internet www.bocabrasov.ro; (denumit în continuare site ) este proprietatea Pantea I. Nicoleta PFA (denumită în continuare Societatea) și este protejat conform Legii drepturilor de autor și a legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

 

Utilizatorul are obligația de a nu copia, transmite, încărca, modifica sau transcrie nicio informația din site fără acordul scris al Societății. Intreaga Politica de confidentialitate o gasiti aici: http://bocabrasov.ro/politica-de-confidentialitate/

 

 

Acceptare Termeni și Condiții

 

 

Vă rugăm să citiți cu mare atenție Termenii și Condițiile de folosire a site-ului.

 

 

Folosirea de către dumneavoastră, incluzând rezervarea sau achitarea serviciilor de pe site implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor noastre. Prin acest accept se înțelege faptul că sunteți de acord cu furnizarea datelor cu caracter personal înțelegând că serviciile unitatilor de cazare nu pot fi prestate fără acestea. Site-ul are un conținut informativ. Societatea, prin acest site își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări asupra continutului cât și a acordului de utilizare fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Societatea, prin acest site nu are nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acestor informațiilor prezentate. Erorile sau neconcordanțele care pot apărea între informațiile reale și prezentarea de pe site nu implică răspunderea Societății. Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislația română. În mod nelimitat site-ul și serviciile oferite de acesta nu sunt disponibile pentru minori. Dacă nu acceptați acești Termeni și Condiții vă rugăm să părăsiți site-ul.

 

 

 

Date cu caracter personal

 

 

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Societatea are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. 
Ținând cont de prevederile Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, vă informam ca datele dumneavoastră de contact se afla în baza de date a Pantea I. Nicoleta PFA (societatea) fiind obținute în mod direct ca urmare a unor corespondențe anterioare, datorită calității de client sau furnizor al Pantea I. Nicoleta PFA  și/sau Boutiuque Old City Apartments. Toate datele stocate la societate sunt protejate prin măsuri fizice și tehnice, precum și măsuri de procedură, care limitează accesul la informație la persoanele special autorizate care sunt instruite în practicile de securitate și tratează informațiile cu confidențialitate.

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face atât în scop contractual cât și pentru a vă ține la curent cu ofertele, evenimentele noastre.  Vă asiguram că societatea noastră  a luat măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastră. 
Datele dumneavoastră cu caracter personal nu sunt transmise terților.

 

 

 

Scopul colectarii datelor personale are în vedere:

 • efectuării de rezervări prin sistemele de rezervare online sau offline
 • emiterea facturilor aferente cazarii
 • transmiterii de newsletter privind ofertele și evenimentele ( puteți să vă dezabonați oricând de la newsletter )

 

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai angajaților societății implicați în relația directă cu dumneavoastră. Societatea certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, a Ordonantei nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare și a Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. 

Printre aceste drepturi se numară (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 • dreptul de a cere Societății să vă confirme în mod gratuit prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale;
 • dreptul de a cere Societății să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge în mod gratuit acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 • dreptul de a cere Societății să înceteze în mod gratuit prelucrarea datelor dumneavoastră personale

 

Când contactați societatea sau unul dintre apartamentele Boutique Old City Apartments prin paginile de internet www.bocabrasov.ro,  printr-un formular de contact, sau email, datele pe care le furnizați vor fi stocate, pentru ca mesajul dumneavoastră să poată fi transmis reprezentantilor societății implicați în relația directă cu dumneavoastră în vederea procesării și transmiterii unui răspuns. Datele dumneavoastră oferite în acest sens, nu sunt utilizate pentru alte scopuri, ( de exemplu publicitate) și nu sunt oferite terților. După finalizarea solicitării dumneavoastra, datele personale aferente vor fi șterse.
La simpla vizitare a paginilor de internet www.bocabrasov.ro datele dumneavoastră personale nu sunt stocate și nu sunt transmise terților.
În cazul în care nu mai doriti să fiți informat despre ofertele organizate de Boutique Old City Apartments vă rugăm să transmiteți o solicitare la adresa bocabrasov@gmail.com.
Pentru informatii suplimentare legate de protectia datelor in cadrul societății, vă rugam să ne transmiteți un e-mail la adresa bocabrasov@gmail.com.

 

 


Obligațiile utilizatorului

 

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când aceste informații i se cer. În cazul în care site-ul are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.

 

 

 

Drepturile utilizatorului

 

Utilizatorul site-ului are dreptul să-l vizualizeze pe monitorul calculatorului, al tabletei, al telefonului sau al oricărui alt dispozitiv electronic cu acces la internet, să tipărească părți ale conținutului pe suport de hârtie și să salveze pagini în format electronic doar în scopuri personale, non-comerciale.

 

 

Securitate

 

Prin accesarea site-ului, dumneavoastră sunteți de acord să-l folosiți pe propriul risc și vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile care survin prin această accesare. Societatea nu poate da socoteală în legătură cu exactitatea informațiilor prezentate și nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma folosirii site-ului. Informațiile personale vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea rezervărilor, informări despre eventualele modificari sau oferte, promotii, etc. Societatea asigură utilizatorii site-ului că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terti, decât în cazul în care acest lucru este solicitat strict în baza legilor în vigoare. Persoanele care vor utiliza o adresă de e-mail falsă sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit și nici nu garantează faptul că site-ul, serverele sau emailurile expediate de site nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. Totodată, Societatea nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este gazduit site-ul , pentru prejudicierea calculatorului dumneavoastră sau pentru interceptarea sau folosirea informațiilor de pe cardul de credit de către terțe persoane.

 

 

Prețuri

 

Ofertele, tarifele și prețurile produselor și serviciilor prezente pe acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă. Site-ul nu garantează că descrierea acestora este lipsită de erori sau că este completă. Rezervările sunt confirmate numai dacă sunt oferite toate informațiile solicitate. Vă rugăm să vă asigurați că toate datele personale sunt corecte. Pentru politica de anulări a rezervărilor vă rugăm să citiți cu atenție oferta prezentată. Toate prețurile și tarifele din acest site sunt în LEI. Plata se poate face numerar. Promoțiile sunt în limita disponibilității.

 

 

Newsletter și oferte

 

În urma acordului dumneavoastră dat prin introducerea adresei de email și/sau a numelui și prenumelui în secțiunea „NEWSLETTER”,  în secțiunea „Ați fost sau sunteți oaspetele nostru?” sau în secțiunea „Formular de Contact” vă vom ține la curent cu ofertele speciale și este posibil să primiți materiale promoționale sau chestionare din partea noastră. În cazul în care doriți sa nu mai primiți astfel de materiale vă rugam să ne contactați pe email la adresa bocabrasov@gmail.com.

 

Prezenta Politică de Confidențialitate se supune legislației române în vigoare. Eventualele litigii decurgând din acest acord vor fi soluționate la instanța competentă de la sediul Societății.

 

Orice cerere sau notificare se va data, semna și trimite prin e-mail la adresa de bocabrasov@gmail.com sau prin poștă la adresa: Str. Hans Benkner, nr. 2, camera 2, Brasov.

Termenii de mai sus sunt în vigoare pe toată durata accesării site-ului.

 

 

 

 

Politici de rezervare si anulare

 

 

 

 

Rezervări

 

Rezervările pentru care nu au fost plătite în avans, partial sau integral, sunt considerate rezervări negarantate. 

Rezervările negarantate sunt reținute de catre Societate până la 7 zile inainte de ziua sosirii, după care hotelul își rezervă dreptul de a elibera camera fără o notificare prealabilă. 

Societatea poate încasa în avans prețul total al rezervării oricând.

Societatea accepta plata în avans cu: Transfer bancar. Societatea va efectua rambursuri în maxim: 7 zile.

 

 

 

 

Anulări

 

Pentru rezervările garantate sau plătite în avans: 

 

Dacă în confirmarea scrisă primită de la hotel nu sunt alte condiții specificate, atunci:
• Termenul de anulare al unei rezervări, fără a se percepe penalități, este cu șapte zile înainte de sosire. 
• Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de șapte zile, dar până în 48 de ore înainte de sosire,  se percepe contravaloarea primei nopți de cazare, sumă care se reține din avansul plătit. 

 

 • Pentru anulările făcute într-un interval mai mic de 48 de ore înainte de sosire,  sau în caz de neprezentare, după orele 19:00 din ziua de sosire,  se percepe întreaga contravaloare a rezervării, sumă care se reține din avansul plătit.  

 

 

Opţiuni de rezervare si plată pentru clienţi

 

 

Pentru a rezerva garantat unul sau mai multe dintre proprietatatile societatii:

 

 1. Clientul va primi un email cu solicitarea avansului si factura aferenta sumei de avans.
 2. Clientul va achita in avans o suma egala cu valoarea in lei a minim 20% din suma totala aferenta sejurului pe care doreste sa il rezerve (cat va considera societatea) prin transfer bancar sau plata online cu cardul prin sistemul Euplatesc.ro. Rezervarea va fi garantata dupa incasarea avansului de catre societate.
 3. Clientul va achita restul de plata, inainte (daca acesta considera) sau ziua cazarii.

 

 

Cazarea oaspeților

 

Check in : după ora 15:00 

Check out : până la ora 12.00 

Cazarea ( check in )  înainte de ora 15:00 și plecarea ( check out )  după ora 12:00 vor fi onorate în funcție de disponibilitatea la momentul respectiv si vor fi confirmate oaspetilor de catre societate in ziua plecarii. 

Cazarea se va face în baza prezentării unui act de identitate, a voucher-ului (în cazul turiștilor cu sejurul comandat la o agenție de turism) si a dovezii platii avansului sau sumei integrale, aferente cazarii.

 

 

Tarife

 

 Pentru comunicarea si confirmarea tarifului vă rugăm să transmiteți e-mail la adresa bocabrasov@gmail.com.

Tarifele diferă în funcţie de perioada anului, numarul de nopti si numarul de persoane.

 

 

 

Modalități de plată

 

Unitatile de cazare acceptă plata numerar (Lei), transfer bancar (plata se face înaintea cazării) si plati rapide online prin sistemul Euplatesc.ro, reprezentand plata online cu cardul – cărți de credit (Visa, Mastercard, Maestro) sau carduri de vacanta (Sodexo, UpRomania, Edenred Romania).

 

 

Copii şi paturi suplimentare

 

 Sunt acceptaţi copiii indiferent de vârstă.

 

 

Opţiuni pentru paturi şi pătuţuri suplimentare:

 

Pătuţuri

 

 • Copiii cu vârsta de până la şi inclusiv 2 ani se cazează gratuit dacă folosesc un pătuţ disponibil.
 • Copiii cu vârsta de începând cu vârsta de 2 ani-până la vârsta de 12 ani se cazează gratuit dacă folosesc paturile disponibile.

 

 

Paturi suplimentare

 Persoanele cu vârsta de minimum 13 ani se cazează pentru RON 50 lei/ per persoană/ per noapte dacă folosesc un pat suplimentar disponibil

 

 

Alte politici

 

 

Orarul pentru check-in și check-out: 

 

 • Check-in: 15:00 – orice ora
 • Check-out: oricand până la 12:00

 

 

Cerinte pentru oaspeti necesare rezervarii:

 

 • Clienții trebuie să ofere un număr de telefon valid si o adresa de email valida pentru a rezerva.
 • Oaspeții nu trebuie să-și specifice adresa fizica pentru a rezerva.

 

 

Limită de vârstă

Nu exista limita de varsta pentru a putea fi oaspete in apartamentele noastre.

 

 

Internet

 

Internet wireless este disponibil în fiecare proprietate şi este gratuit.

 

 

Spaţiul de parcare şi autoturismele 

 

Este posibilă parcarea publică în apropierea unitatilor de cazare, insa nu este garantata de catre societate.

 

Nu este posibilă rezervarea şi se pot percepe taxe, de catre autoritatile publice sau private responsalibe de lucurile respective de parcare.

 

Parcarea se face pe propria răspundere si nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune in perioada cazarii in unitatile noastre de aczare. 

 

 

Siguranta obiectelor personale

 

Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta proprietății. 

 

 

 

Costuri şi taxe suplimentare 

 

Depozit de daune

 

Clientilor nu li se solicită un depozit de daune, insa daca vor exista daune, clientul trebuie sa achite contravaloarea reparatiei sau suma aferenta costului de achizitie contravaloarea produsului/ obiectului in cauza.

 

Comportamentul oaspetilor si regulile casei

 

Ne rezervăm dreptul de a refuza cazarea clienților în stare de ebrietate, nepoliticoși sau turbulenți. 

 

 

 • Fumatul nu este permis in incinta apartamentelor sau in scara de bloc/ casa scarii. Se poate fuma afara, in curtea unitatilor de cazare.
 • Animalele de companie nu sunt acceptate.
 • Petrecerile/evenimentele nu sunt permise.
 • Orele de liniște sunt între 22:00 și 08:00.

 

 

Colectarea cheilor

 

Colectarea cheilor se face in regim propriu (self checkin)

 

 • Cheile se află la locație, într-o cutie încuiată, special amenajata, la intrarea in curtea imobilului. Clientii primesc toate informatiile legate de modul in care se pot caza, pe email sau prin serviciul intermediul aplicatiei watsapp, in ziua cazarii sau in ziua precedenta cazarii.

 

Politica Societatii poate fi modificată fără a se face notificări în prealabil.
Pentru ofertele speciale, Termenii și Condițiile pot fi modificate după caz. Termenii prezentați în oferte anulează după caz termenii și condițiile mai sus menționați.

 

În cazul nerespectării uneia sau mai multor restricții din acest regulament, ne rezervam dreptul de a acționa conform legii pentru încălcarea proprietății private sau a regulilor interne ale acestuia.